Obtinut prin distilarea semintelor, uleiul esential de morcov este un ingredient de luat in seama pentru majoritatea compozitiilor cosmetice dedicate ingrijirii tenului, datorita capacitatii sale de a stimula dezvoltarea celulelor cutanate.Â
Â
9,99 lei
Obtinut prin distilarea semintelor, uleiul esential de morcov este un ingredient de luat in seama pentru majoritatea compozitiilor cosmetice dedicate ingrijirii tenului, datorita capacitatii sale de a stimula dezvoltarea celulelor cutanate.Â
Â
| Brand |
Mayam |
|---|---|
| Vandut de |
No account yet?
Create an Account