Acid ß-hidroxi natural, activ exfoliant, antimicrobian si antiacneic, contribuie semnificativ la regenerarea celulara la nivelul tegumentelor, actioneaza impotriva microbilor implicati
Activ cosmetic cunoscut pentru efectul antirid, exfoliant, de stimulare a reinnoirii celulare cutanate, de estompare a ridurilor si petelor pigmentare.
Acest ingredient autobronzant de origine naturala permite realizarea foarte usoara a cremelor si lotiunilor autobronzante sau a nuantatoarelor. DHA induce
Ingredient universal pentru prepararea de creme bogate si protectoare, balsamuri, rujuri sau lumanari. Confera consistenta si stabilitate. Varianta purificata este
Activ cosmetic apreciat pentru efectul de netezire si protectie cutanata, conferind suplete si elasticitate pielii, sporindu-i fermitatea. Contribuie la mentinerea
Un produs de origine vegetala potrivit pentru conservarea cremelor, lotiunilor si compozitiilor cosmetice preparate prin emulsificare. Prezinta un miros subtil