Nalba (Malva sylvestris) este azi asociata in cosmeticele de ingrijire cu conceptul de catifelare a pielii. Extractul de nalba este hidratant, calmant si agent antiage. Produsul este obtinut prin macerarea florilor de nalba in apa si glicerina.
Â
Â
8,49 lei
Nalba (Malva sylvestris) este azi asociata in cosmeticele de ingrijire cu conceptul de catifelare a pielii. Extractul de nalba este hidratant, calmant si agent antiage. Produsul este obtinut prin macerarea florilor de nalba in apa si glicerina.
Â
Â
| Brand |
Mayam |
|---|---|
| Vandut de |
No account yet?
Create an Account