Uleiul de cocos extravirgin este optinut prin presare la rece, nerafinat cu gust si miros specific. Se poate folosi atat in alimentatie, cat si in cosmetica.
Â
Â
27,99 lei
Uleiul de cocos extravirgin este optinut prin presare la rece, nerafinat cu gust si miros specific. Se poate folosi atat in alimentatie, cat si in cosmetica.
Â
Â
| Brand |
Steaua Divina |
|---|---|
| Vandut de |
No account yet?
Create an Account