Uleiul de ricin este un lichid galbui, vascos, extras din semintele de ricin foarte utilizat in industria cosmetica. Cele mai multe dintre beneficiile uleiului de ricin provin ca urmare a concentratiei sale de acizi grasi nesaturati.
Ulei de ricin, 50ml, Niavis
5,99 lei
SKU:
19dd2b6b7bea
Categorii: Frumusete si ingrijire, Uleiuri pentru par
Produse similare
Fond de ten corector pentru tenul gras cu tendinta acneica Dermablend 3D 35 Sand, 30ml, Vichy
88,49 lei
SKU:
24ebdda0d619
